– Mässor

Här nedan hittar du information om aktuella mässor och liknande som vi på Tidningen Utemiljö deltar i eller tycker är särskilt intressanta.

 

2017

2 februari. LING-dagen på SLU Alnarp. Tidningen Utemiljö finns med under dagen. Här finns mer info om dagen.

15 februari. Stadsträdsseminarium Alnarp.

23–24 mars. Trädgårdsanläggarna anordnar Nordisk kongress. Läs mer här!

26–27 april. Byggmässan Syd på Malmömässan, där Tidningen Utemiljö deltar med föredrag och är mediapartner. Läs mer här. Och här kan du ladda ner din egen biljett till mässan! Tidningen Utemiljö står i monter G:06 – kom gärna förbi och prata lite med oss!

6–7 september Fastighetsmässan, Göteborg. Nyhet för i år är att fastighetsmässan kommer att innehålla ett grönområde mitt i mässhallen och kring detta område kommer montrar för utställare inom utemiljö och park- och markanläggning att finnas. Tidningen Utemiljö kommer också att medverka med en monter i grönområdet. Läs mer här.

26–28 september. Elmia Park i Jönköping. Där deltar Tidningen Utemiljö med egen monter samt planerar ett seminarieprogram. Mer info kommer framöver. Här går det att läsa mer om mässan.

17–18 november. Bostadsrättsmässan i Stockholm. Här presenteras också vinnaren i tävlingen Årets innergård 2017. Tidningen Utemiljö är med i juryn.