Maskinparken erbjuder coronaanpassade maskinvisningar

Maskinparken erbjuder under hösten 2020 coronaanpassade maskinvisningar på flera orter i Sverige. Maskinparken, som bildades i början av 2020 genom sammanslagning av sex bolag med lång erfarenhet av professionella markvårdsmaskiner, är därmed enligt egen utsago Sveriges största inom försäljning, eftermarknad och service i området markvårdsmaskiner.

Under hösten har flera visningar redan varit men det finns fortfarande chans på följande platser och dagar. Observera att föranmälan är obligatorisk för att kunna följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten anger.

8 oktober Ystad
21 oktober Kungälv
4 november Karlstad
5 november Karlstad

All information och anmälan finns här!

De coronaanpassade visningarna går till så här!
Visningen består av en snitslad bana med ett antal stationer där vi visar upp det senaste ur vår breda maskinportfölj uppdelat på maskinkategorier. På varje station kommer Ni få en kortare föreläsning och demonstration. I slutet finns tid för frågor innan gruppen går vidare till nästa station. Beräknad tidsåtgång är ca 15-20 minuter per station. Visningen är coronaanpassad och vi tar endast emot mindre grupper per station, max 50 personer kommer vistas på platsen samtidigt. Handsprit och munskydd kommer finnas tillgängligt.