Stort genomslag för Byggakademins live-streamade kurser

I våras då covid-19 bröt ut och restriktioner infördes för maxantal deltagare i kursverksamhet tvingades Byggakademin att tänka om. På bara en dryg vecka tog de fram ett koncept för live-streamade kurser som fått stort genomslag. Med det nya konceptet har man dessutom kunnat bredda utbudet som nu innehåller 35 live-streamade kurser med lärare som är experter inom sina områden.

Byggakademins kurser är ett slags hybridkurs där deltagaren själv kan välja om den vill vara på plats eller streama kursen hemifrån. Föreläsningar varvas med diskussioner och kortare övningar för att skapa ett interaktivt klimat, där medverkanden oavsett om de finns med i det fysiska rummet eller online uppmanas att ställa frågor. Stabil internetuppkoppling, kamera, headset och en plats där man får vara ostörd är allt som behövs för att kunna delta.

Den 13 november hålls kursen AMA Anläggning 20 och den 17 november Miljöansvar i bygg- och anläggningsbranschen. Just nu erbjuder Byggakademin tio procent rabatt på lärarledda, streamade kurser. Läs mer och anmäl dig här!