Platsannonser

Letar du nytt jobb?

Här nedan hittar du ett urval av de platsannonser som finns tillgängliga för utemiljöbranschen just nu! Här är några sidor som kan vara bra att hålla koll på för att hitta fler lediga jobb: Gröna Jobb, Indeed, Platsbanken och Jobted.se.

Letar du nytt folk?

Maila oss på nyhetsbrev@tidningenutemiljo.se med din platsannons. Vi förbehåller oss rätten att välja vad som läggs ut på vår hemsida.


Arbetsledare, trädgård, Hagtorn Fastighetsservice AB, Malmö. Vikariat, 1 år. I denna tjänst är det viktigt att du är engagerad, noggrann och har en stor drivkraft. Självständighet, ansvarsfullhet och en bra känsla för god service då du arbetsleder den dagliga driften. Då organisationen växer finns stor möjlighet till fast anställning efter vikariatet. Du som är landskapsingenjör alternativt trädgårdsingenjör är meriterad till tjänsten. Ansök senast 15 november.

Arbetsledare trädgård, Malmö.


Landskapsarkitekt, Tyréns, Jönköping. Utbildad landskapsarkitekt med minst några års erfarenhet inom gestaltning och projektering sökes till Tyréns i Jönköping. Som landskapsarkitekt kommer du arbeta både strategiskt så väl som på detaljnivå i hela gestaltningsprocessen, men med fokus på projektering och gestaltningsskeden. Ansök senast 2 oktober.
Landskapsarkitekt, Jönköping


Trädgårdsanläggare/trädgårdsanläggningsarbetare, OGY014 BYGG, Botkyrka. Förutom en god förmåga att arbeta i grupp och engagerad inställning till arbete är det vidare meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet i 1–2 år och språkkunskaper i engelska eller serbiska. Ansök senast 2 oktober.

Trädgårdsanläggare, Botkyrka


Trädgårdsanläggare/läggare av marksten, LN Resurs AB, Malmö. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Ansök senast 30 september.

Trädgårdsanläggare, Malmö