Platsannonser

Letar du nytt jobb?

Här nedan hittar du ett urval av de platsannonser som finns tillgängliga för utemiljöbranschen just nu! Här är några sidor som kan vara bra att hålla koll på för att hitta fler lediga jobb: Gröna Jobb, Indeed, Platsbanken och Jobted.se.

Letar du nytt folk?

Maila oss på nyhetsbrev@tidningenutemiljo.se med din platsannons. Vi förbehåller oss rätten att välja vad som läggs ut på vår hemsida.


Verksamhetsledare, SLU Tankesmedjan Movium. Movium arbetar med stadens utemiljö som resurs för hållbar stadsutveckling och har i uppdrag att utveckla samverkan med det omgivande samhället och att vara ett stöd till SLU:s kärnverksamhet genom samarbete med SLU:s forskning, utbildning och miljöanalys. Som verksamhetschef på tankesmedjan har du det operativa och strategiska ansvaret. Placering: Alnarp. Sista ansökningsdag 11 maj 2023.

Verksamhetschef, Alnarp


Verksamhetsledare Svenska Trädföreningen. Som verksamhetsledare i Svenska Trädföreningen har man bland annat ansvar för kursbokningar och sköter kontakten med föreläsare. Andra arbetsuppgifter är att sammanställa bilagor, skicka ut möteskallelser och vara adjungerad protokollförare i samband med styrelsemöten. Att hantera faktureringsunderlag och löpande sköta medlemsutskick är andra vanliga arbetsuppgifter. Arbetet uppskattas uppgå till totalt 600–650 timmar per år, men volymen kan inte garanteras. Avtalstiden gäller 12 månader med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdag 2023-05-17.

Verksamhetsledare, Svenska Trädföreningen