Platsannonser

Letar du nytt jobb?

Här nedan hittar du ett urval av de platsannonser som finns tillgängliga för utemiljöbranschen just nu! Här är några sidor som kan vara bra att hålla koll på för att hitta fler lediga jobb: Gröna Jobb, Indeed, Platsbanken och Jobted.se.

Letar du nytt folk?

Maila oss på nyhetsbrev@tidningenutemiljo.se med din platsannons. Vi förbehåller oss rätten att välja vad som läggs ut på vår hemsida.


Landskapsarkitekt/landskapsingenjör/markprojektör, Adwice markkonsult i Göteborg AB.

Du har kunskap inom AutoCAD, Microsoft Office och Adobeprogrammen. Du är prestigelös, kommunikativ och är inte rädd för att ställa frågor. Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet samt kunskap inom programmen Revit och Sketch-Up. Intervjuer görs löpande.

Landskapsarkitekt/landskapsingenjör/markprojektör – Göteborg


Arbetsledare, Sigtuna/Märsta, Sodexo AB. Arbetsledare som ska leda och planera det dagliga arbetet enligt avtal med kund. Trädgårdsutbildning eller likvärdigt, samt erfarenhet av trädgårdsarbete/skötsel av utemiljö –
Arbetsledare – Sigtuna/Märsta – Gröna jobb


Medverkande landskapsarkitekt, Uppsala, White Landskapsgruppen. Du gillar att diskutera, är prestigelös och vill driva den kreativa processen tillsammans både med kunder och på kontoret. Du är nyfiken, ansvarstagande och har stor lust att utvecklas tillsammans med andra. Förutom det har du förstås en hög gestaltningsförmåga och intresse för projektering samt hållbarhetsfrågor. Du ska vara utbildad landskapsarkitekt på Masternivå. Ansök senast den 20 maj.

Medverkande landskapsarkitekt – White Landskapsgruppen – Uppsala


Landskapsarkitekt, Lunds kommun. Tekniska förvaltningen i Lunds kommun söker landskapsarkitekt med minst fem års erfarenhet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utveckla och planera den gröna infrastrukturen i plan, projektering och genomförandeskedet, företräda park- och naturavdelningen i planprocesser, utredningar och utvecklingsarbeten, arbeta med gestaltning, program och projektering i tidiga skeden och att hantera kalkyler och budget.

Landskapsarkitekt – Lund


Arborister/trädvårdare, Stockholm. Erfarna, självgående arborister sökes för allt inom trädvård, trädunderhåll, plantering och avancerad trädfällning. Ansök senast den 31 juli.

Arborister/trädvårdare – Stockholm